Mainostoimisto Oulussa: markkinointi, mainonta, sosiaalinen media

Erotu ja jää mieleen. Silloin sinut löydetään.

Mainonnan ja markkinoinnin pointti on hyvin simppeli: erotu ja jää mieleen. Silloin sinut löydetään. Se, mikä erottaa hiput hiekasta, on idea. Hyvä idea luo joukosta kuvia ja sanoja uutta ja mielenkiintoista.

Hyvä idea kantaa läpi marraskuun ja kukoistaa juhlapyhät ja arkipäivät. Se solahtaa videoihin, someen ja ämpärin kylkeen.

 

Hyvä idea herättää ja vaikuttaa. Sen kohtaloksi eivät koidu kilpailijan huutelut eikä jatkuva digitaalinen häly. Hyvä idea kantaa läpi marraskuun ja kukoistaa juhlapyhät ja arkipäivät. Se halutaan jakaa ja siitä halutaan puhua.

Hyvä idea säästää aikaa, rahaa ja hermoja. Se solahtaa videoihin, someen, nettisivuille, radioon, painotuotteisiin ja ämpärin kylkeen. Uutta neronleimausta ei vaadita joka päivä tai edes puolivuosittain. Hyvä idea toimii aina.

Mainostoimiston hyvä palvelu näkyy vuosissa

Parikymmenen Uleåborg-vuoden aikana olemme ehtineet tehdä monenlaista: pienempiä brändejä ja globaaleja toimijoita lähelle ja kauas mainostoimistosta Oulusta.

Suunnittelijoina olemme paitsi kokeneita myös rohkeita, ennakkoluulottomia ja uteliaita. Asiakkaiden mukaan meidän porukka osaa ottaa markkinoinnintilanteet haltuun ja palvella hyvin. Monet asiakkaamme ovat tehneet kanssamme yhteistyötä aina siitä asti, kun yrityksemme näki päivänvalon lähes 20 vuotta sitten. Parempaa palautetta tuskin enää voi olla.

 

Brändäys

Brändi tekee yrityksen näkyväksi tai jättää näkymättömäksi. Se edustaa yritystä jokaisessa tapaamisessa ja kohtaamisessa livenä ja online. Sen kautta vastaantulija päättelee paljon yrityksen ammattitaidosta ja asenteesta. Se kertoo aina myös yrityksen arvoista.

On tärkeää, että peruskivi valetaan huolella ja hartaudella niin visuaalisesti kuin tarinallisesti.

Sisältömarkkinointi

Digitaalisuus on palauttanut tarinan takaisin oikeaan arvoonsa. Kun sanottavalle on tilaa loputtomasti netissä ja somessa, vanha viisaus on entistä toimivampi: laatu korvaa määrän.

Informaatio ja fakta ovat perinteisesti suomalaisen yrityksen viestinnän kulmakivet. Mutta meitä kiehtovat kuitenkin tarinat ja tunteet.

Katso lisää siitä, miksi tarinallistaminen on entistä tärkeämpää yritysmarkkinoinnissa ja miten se hyödynnetään.

SEO

Suunnittelemme nettisivut ja verkkokaupat oikein myös hakukoneen näkökulmasta. SEOn ytimessä on muutama oleellinen juttu, ja me tunnemme ne kaikki hyvin.

Hakukoneoptimointi ei kuitenkaan ole jotain, joka tehdään vain kerran. Se on mukana sivuston suunnittelun alkumetreiltä lähtien, mutta me olemme valmiita seuraamaan myös sitä, kuinka se toimii sivuston julkaisusta eteenpäin.

Tutustu töihimme

Tässäpä muutama otanta töistämme eri vuosilta. Se, miten voisimme auttaa nimenomaan sinua, selviää parhaiten ottamalla yhteyttä Heikkiin, p. 050 349 4807  tai heikki@uleaborg.com.

Maitokolmio

Markkinointi ja mainonta

Pakkausdesign

Tupla+/Cloetta Suomi

Markkinointi ja mainonta

Pakkausdesign

Valokuvaus referenssejä

Valokuvaus

Brändikuvaus / Henkilökuvaus / Tuotekuvaus / Valokuvaus

Kotivara

Markkinointi ja mainonta

Brändäys / Mainonta / Nettisivut / Pakkausdesign / Sisällönsuunnittelu / Sisältömarkkinointi / Sosiaalinen media / Verkkokauppa / Videotuotanto / Visuaalinen identiteetti

Kuljetusliike Eero Sjögren Oy

Markkinointi ja mainonta

Brändikuvat / Brändiviesti / Nettisivut / Sisällönsuunnittelu / Videotuotanto / Visuaalinen identiteetti / Yritys- ja työntekijätarinat

Oulun juhlaviikot

Digitaaliset palvelut, Markkinointi ja mainonta

Applikaatio / Brändäys / Kuvitukset / Mainonta / Nettisivut / Visuaalinen identiteetti

Tilalta.fi

Digitaaliset palvelut, Markkinointi ja mainonta

Applikaatio / Brändäys / Mainonta / Palvelumuotoilu / Sisällönsuunnittelu / Sisältömarkkinointi / Sosiaalinen media / Tiedottaminen / Verkkokauppa

Liikuntakeskus Hukka

Markkinointi ja mainonta

Brändäys / Kampanjat / Mainonta / Nettisivut / Opasteet / Videotuotanto / Visuaalinen identiteetti

Hyödynnä osaamisemme markkinoinnissa ja mainonnassa

Laita viestiä heikki@uleaborg.com tai soita Heikille, p. 050 349 4807.​

 

 

×

Moi! Kiinnostaako mutkaton yhteistyö?

Markkinointi ja mainonta
Digitaalinen palvelumuotoilu
Videotuotannot

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin

Markkinointia ja mainontaa

Kilauta Heikille tai pyydä häntä kilauttamaan sinulle. Heikki kertoo ratkaisuista, joilla tehdään tulosta tämän päivän markkinoinnissa.

050 349 4807
heikki@uleaborg.com

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin

Digitaaliset palvelut

Kilauta Esalle tai pyydä häntä kilauttamaan sinulle. Esa käy läpi, millaisilla digitaalisilla ratkaisuilla helpotat omaa ja asiakkaidesi elämää.

040 542 0798
esa@uleaborg.com

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin

Videoita ja animaatioita

Kilauta Mikalle tai pyydä häntä kilauttamaan sinulle. Herätetään tarinasi henkiin liikkuvana kuvana.

040 542 8590
mika@uleaborg.com

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin