Tilalta.fi

Lähiruokaa helposti kotiin verkkokaupan ja sovelluksen avulla

Tilalta.fi-verkkokauppa

Lähiruuan suosio ei ihmetytä. Sen sijaan yllätyksenä voi tulla haasteet hankkia omalla kotiseudulla tuotettua ruokaa.

Näistä lähtökohdista syntyi ajatus Tilalta.fi-kauppapaikasta, verkkokaupassa, jossa pientuottajat voivat myydä omia tuotteitaan ilman välikäsiä suoraan kuluttajille.

Pääsimme jo alkumetreillä mukaan muotoilemaan uutta palvelua ja sitä, miten se näyttäytyy eri sidosryhmille: asiakkaille, tuottajille, Reko-ryhmille ja jakeluverkostona toimiville tahoille kuten kahviloille, leipomoille ja Reko-tapaamisille.

www.tilalta.fi

Tuottaja-applikaatio varmistamaan järjestelmän käyttöönotto

Asiakkaan näkökulmasta Tilalta.fi-verkkokauppa toimii kuin mikä tahansa hyvin suunniteltu verkkokauppa: kaikki ostokset voi ostaa ja maksaa yhdellä kerralla, vaikka ne olisivat eri tuottajilta ja tiloilta. Asiakas voi itse myös päättää, hyödyntääkö hän selaimen kautta toimivaa verkkokauppaa vai mobiiliapplikaatiota.

Jo palvelun määrittelyvaiheessa katsottiin, että tuottajien kynnys ottaa uusi järjestelmä käyttöön tuli olla mahdollisimman matala. Tuottajille päätettiin suunnitella oma applikaatio. Applikaation avulla tuottaja voi vaivatta ylläpitää tiliään: lisätä ja poistaa tuotteita, muokata tuotetietoja ja -kuvia, päivittää portfoliotaan, hinnoitella, seurata myyntiä ja saldoa sekä tarkastella varastointia.

Applikaation avulla tuottaja voi vaivatta ylläpitää tiliään: mm. lisätä ja poistaa tuotteita, muokata tuotetietoja ja -kuvia, hinnoitella ja seurata myyntiä.

Etsinnässä verkkokaupan tai applikaation toteuttaja?

Laita viestiä esa@uleaborg.com tai soita Esalle, p. 040 542 0798.

×

Moi! Kiinnostaako mutkaton yhteistyö?

Markkinointi ja mainonta
Digitaalinen palvelumuotoilu
Videotuotannot

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin

Markkinointia ja mainontaa

Kilauta Heikille tai pyydä häntä kilauttamaan sinulle. Heikki kertoo ratkaisuista, joilla tehdään tulosta tämän päivän markkinoinnissa.

050 349 4807
heikki@uleaborg.com

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin

Digitaaliset palvelut

Kilauta Esalle tai pyydä häntä kilauttamaan sinulle. Esa käy läpi, millaisilla digitaalisilla ratkaisuilla helpotat omaa ja asiakkaidesi elämää.

040 542 0798
esa@uleaborg.com

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin

Videoita ja animaatioita

Kilauta Mikalle tai pyydä häntä kilauttamaan sinulle. Herätetään tarinasi henkiin liikkuvana kuvana.

040 542 8590
mika@uleaborg.com

Soita meille
tai
Jatka tarjouslaskuriin