OAKK – Oulun Aikuiskoulutuskeskus

Vuosittain tuhansia aikuisia päivittää OAKK:lla osaamistaan työelämän tarpeita vastaavaksi. Tutkintotavoitteisen koulutuksen lisäksi OAKK tarjoaa lyhytkestoista täydennyskoulutusta sekä erilaisia palveluja työyhteisöille. OAKK järjestää koulutusta erilaisissa elämäntilanteissa oleville aikuisille ja käytää monipuolisia opetusmenetelmiä niin oppilaitoksen tiloissa, työpaikoilla kuin verkossakin.

 

Made in Uleåborg™

  • Visuaalinen identiteetti
  • Viestinnän konseptointi ja suunnittelu sekä markkinointi
  • Kampanjasuunnittelu
  • Digitaalinen viestintä: web, mobiili, Facebook
  • Mainonta

OAKK ilme

oakk-kuvia

Elämän valttikortti -kampanja

Lähtökohta kampanjalle oli löytää uuteen Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen koulutusohjelmaan peruskoulun jälkeistä tutkintoa vailla olevia 20–50 -vuotiaita henkilöitä.

Kampanja onnistui yli odotusten ja kurssit täyttyivät innokkaista opiskelijoista.

oakk-valttikortti

Bloggausta ja rokkausta – Ei koulutusinfoa

”Aluksi oli tarkoitus kulkea vain alueen ulkopuolella, mutta lopulta meille tarjottiin kahden päivän rannekkeet, jotta päästään alueellekkin kertomaan koulutusmahdollisuuksista. Kui siistiä! Alueella jututettiin paljon nuoria, katsottiin keikkoja ja nautittiin kesästä. Paitojen tekstit erottuivat hyvin ihmisten joukossa ja moni pysäyttikin meidät kysellen opiskelumahdollisuuksista. Oli kyllä aivan loistava viikonloppu!”

“Osasitte löytää juuri sellaisen uuden lähestymistavan, mitä tarvittiin. Tästä onnistumisesta, sen taustoista ja tekijöistä on ollut ilo kertoa eteenpäin. Valttikorttikamppis on tuonut meille positiivista näkyvyyttä hyvinkin erilaisissa paikoissa.
Ennen kaikkea, asetetut tavoitteet aloittavien opiskelijoiden määrästä on jo ylitetty. ”

– Eija Hämäläinen, Oulun aikuiskoulutuskeskus Oy

Katso lisää töitämme